Monday, February 20, 2006

Umbra lui Lenin... la Mogosoaia

Am fost la Mogosoaia. Am facut poze. Mi-a atras atentia o colega, se pare ca mai multe cu Lenin decat cu castelul... dubios.

Wednesday, February 15, 2006

Ice Climbing

Cand eram ceva mai mic, imi doream foarte tare sa ajung sa ma catar ca baietii pe care ii vedeam prin poze in revistele de alpinism. Dupa week-end-ul asta mi-am dat seama ca nu e chiar asa de "cul" cum credeam eu. Adica highlight-ul muncii tale, care ar trebui sa fie acest concurs mondial, este urmarit de o mana de oameni care oricum s-au nimerit pe acolo, unde nimeni nu te stie dupa nume decat daca esti campion... poate doar ceilalti concurenti care oricum iti sunt prieteni. Glamour=0.

Thursday, February 09, 2006

Sinaia fara ski

Cand eram mic (si multa vreme dupa aceea) ma tot intrebam ce tot fac oamenii care vin la munte iarna si nu merg pe munte sau la ski. E frig, e scump (ca deh, e sezon), e aglomeratie, si totusi lumea merge... Acum am aflat... poate merg sa faca poze, ca si mine duminica trecuta.

Wednesday, February 01, 2006

Marea iarna

Toata suflarea fotografica a fost zilele trecute la mare sa pozeze gheata. Cum nu as fi indraznit sa fac nota discordanta, m-am dus si eu. Evident, prea tarziu. Am incercat sa compensez cu un rasarit, sau cu ideea de pustiu pe care eram convins ca o voi putea ingloba usor in fotografii. N-a iesit. Au iesit insa altceva... ozn-uri in fiecare contre-jour.