Wednesday, May 10, 2006

De Salon

Poze nu neaparat legate intre ele, doar facute in aceeasi zi. La salonul moto si aici.

Gavroche a soixante ans

Ou a onze.

Saturday, May 06, 2006

Balchik

Castelul Reginei la Balchik este greu de descoperit. Pentru ca nu sare in evidenta in fata celorlalte casute ce apartineau probabil celor ce o insoteau pe regina aici. Nu stiu daca asta a intentionat, cert este ca nu este cum ma asteptam.

Nesserbar

Poate a fost din cauza vremii, poate pentru ca am fost in afara sezonului, dar m-am trezit, acum, dupa ce am selectat astea cateva poze, ca toate dau imaginea unui orasel deprimant. Numai ca nu e asa. Chiar si in extrasezon, sunt ceva turisti, e plin de tarabe, magazinase si baruri deschise, de nici n-ai zice ca este una din localitatile declarate patrimoniu UNESCO. (parca?)

Proteciton

Am mai avut o obsesie: cu scaunele pentru salvamari. Astea au fost al doilea lucru in topul pozelor, dupa numarul de cadre trase cu acelasi subiect.

Friday, May 05, 2006

Digul

Dupa ce am vazut pozele acasa, mi-am dat seama ca am cam avut o obsesie cu digul asta. M-am trezit de doua ori dimineata si am fost odata noaptea ca sa fac acelasi gen de poze, numai din pozitii diferite. Mi-e si rusine sa recunosc, dar cred ca sunt vreo 100 de cadre cu el... din care le-am selectat doar pe astea.